• Subministrament de
  gasoli A o B.

 • Flexibilitat horària
  de subministrament

 • Preu més competitiu
  del mercat

  Formulari de comanda

  *Camps obligatoris.  també pots fer la teva comanda trucant al:

  93 820 77 77

  Molts anys d’experiència ens avalen en el transport de combustible a domicili. El producte surt additivat i microfiltrat de la nostra planta d’emmagatzematge per tal de satisfer completament el nostre client final. Aquest servei s’ofereix per a les llars que necessitin combustible per a la calefacció, per la indústria en general, pels serveis agrícoles, així com per tots aquells serveis especials que puguin necessitar un servei acurat i particular. Els podem subministrar gasoli A i/o gasoli B.

  El bon servei es complementa amb la seguretat que comporta el fet que tots els nostres vehicles estan equipats amb comptadors degudament homologats, certificats i precintats, per tal que els serveis es facin amb total confiança.

  Ens adaptem als seus horaris, a fi i efecte de satisfer les necessitats particulars de cada un dels nostres clients. A més, afegit a la qualitat del producte, cal sumar-hi l’autoexigència de subministrar-los el producte al preu més competitiu possible. Recordi que els preus varien dia a dia i que cal que confirmi la seva comanda amb la màxima brevetat possible.