AVÍS LEGAL

Política de Privacitat

Propietat intel·lectual sobre els continguts del lloc Web.

Tots els elements que formen el lloc web, així com la seva estructura, disseny i codi font, estan llicenciats a “Gas-oils Rovira, S.L.” (en endavant, en forma abreujada, “GR”) i estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual y industrial. Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquest lloc web, així com la seva modificació i/o distribució sense citar el seu origen o sol·licitar prèviament autorització.

GR no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut del lloc Web i podrà exercir totes les acciones civils o penals que li corresponguin en caso d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari.

LLOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal).

En compliment d’allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en el Reial Decret 1720/2007, s’informa que les dades personals que ens siguin proporcionades seran incorporades per al seu tractament en fitxers automatitzats. La recollida i tractament d’aquestes dades tenen com a finalitat la prestació de serveis personalitzats, comunicacions electròniques i/o la confecció d’estadístiques. GR es compromet al compliment de la seva obligació de secret respecte a les dades de caràcter personal subministrades i al deure de tractar-les amb confidencialitat i reserva, conforme a la legislació vigent. A aquests efectes adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Així mateix, s’informa que, si ho desitja, pot exercir els drets previstos a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que al domicilio social de GR a través de correu postal a la direcció: Av. Zona Industrial, s/n de Moià (Barcelona) 08180, o a través del correu electrònic. Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la [email protected]. Si ens envien el formulari per correu electrònic cal especificar com a assumpte LOPD, indicant el nom complet, direcció de correu electrònic, y en el camp de comentari, el DNI y el tipus de dret que desitja exercir: Accés, Rectificació, Cancel·lació o Oposició.

Galetes

El lloc web de GR utilitza galetes (petits arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) en la mesura imprescindible per al correcte funcionament i visualització del lloc web per part de l’usuari. Les galetes utilitzades en el lloc web tenen, en tot cas, caràcter temporal i desapareixen a l’acabar la sessió de l’usuari. En cap caso s’utilitzaran les galetes per recollir informació de caràcter personal.

Enllaços

Els enllaços continguts en aquest lloc web poden dirigir a continguts web de tercers. GR no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que puguin aparèixer en aquests llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen cap relació entre GR i les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.

Confidencialitat

Qualsevol dada i informació que sigui enviada a GR, sigui quin sigui el seu formato i suport, serà tractat amb absoluta confidencialitat i reserva. Només en el cas que les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat requereixin l’accés a aquesta informació, en els estrictes termes de la legislació vigent i tots aquells altres supòsits legalment establerts, els serà proporcionada conforme a allò que exigeixi la Llei.

GR no utilitzarà en beneficio propi o de tercers cap informació de la que li sigui proporcionada, o una reproducció parcial o total de la mateixa per qualsevol mitjà.